derby!


KOM IGEN NU BLÅVITT!!
 

morgonmys


just nu...

Nova hade sovit lite dåligt på dagis idag igen så powernap va det som gällde för henne när vi kom hem från dagis, jag passade på att träna & duscha så nu sitter vi här, jag & min trötta dotter :)




fruktstund

... med favorit frukterna banan & vindruvor :)



trött tröttare tröttast...

som rubriken lyder, jag är så fruktansvärt trött.. natten har inte alls vart bra nova har vaknat ett x-antal gånger. vet inte riktigt varför men det har hon iallafall gjort. jag har hämtat över henne till våran säng 3-4 gånger och där ligger hon, vrider & vänder och sparkas och håller på´när hon sover och även satt sig upp tatt ut nappen och sagt "hej, mamma & pappa" haha..sen när hon somnat ordentligt har jag lagt henne i sitt rum igen, men sen har hon vaknat och samma visa igen..  så när klockan ringde i morse & hon låg så sött brevid mig så stängde jag av alarmet ringde dagis & sa att hon skulle komma vid 10 istället :)

annars har jag vart på jobbet en stund sen mött upp min mamma i stora staden för göra lite ärenden, vi käkade även på jensens böfhus & jag fick köpt mig ett par skor :) visar sen!

Nova fick ta sig en liten powernap då hon bara sovit 30 min på dagis, så dags att väcka henne & sen ska vi börja laga lite mat och även plocka iordning lite här hemma..

2 bilder från idag

 


tisdag

dagen började lite som vanligt - i stress.. är ingen höjdare på att gå upp när klockan ringer och inte heller pricka in tider som tex när jag ska gå till bussen, springa fick jag göra men hann det gjorde jag allt!

 

lämna Nova på dagis som åter igen blev lite ledsen när jag gick men inte alls som tex förra veckan - gick ner till bussen och begav mig till jobbet där hannah & maxemilian kom & hälsade på fick även en goood chailatte som hannah köpt med sig tack! efter några timmars jobbade åkte vi och hämta Nova på dagis och sen hem till oss :)

 

nu sitter jag själv hemma, i våran soffa och bara tar det lungt. Nova sprang runt här hemma med sina skor och knackade på ytterdörren så Mikael tog på henne och gick ut. egentid för mamman är aldrig fel! snart ska jag ta & äta, fajitas beställde mannen min idag!

 

två fina bilder från idag

 


glad nova - glad mamma


idag när jag hämtade Nova på dagis va jag lite spänd över hur det hade gått med tanke på att hon vart lite ledsen dom andra dagarn, men idag hade det gått jätte bra! hon hade lekt en massa, ätit bra & till&med sovit i 2 timmar.. kändes himla bra att få höra det! och nu får vi bara hoppas att det fortsätter så :) hon va lite ledsen när jag lämnade men sen hade som sagt allt gått bra! yeeey - glad mami.

när vi kom hem hade mikael gjort mat, spagetti med köttfärssås va riktigt gott sen fick vi även fin besök av amanda & michaela :)

vet inte riktigt vad vi ska hitta på mer idag men såhär gött sov mitt hjärta i morse när jag va illa tvungen att väcka henne, finaste tjejen i världen - ajjemen!! <3


ny vecka - nya möjligheter

idag började jag på mitt nya jobb, min käre far håller på & öppnar ett café där jag ska vara någon form av "chef" då min pappa jobbar med en massa annat - det kommer säljas mest baguetter men även en massa annat. min uppgift dessa 2 veckor innan öppning är att städa & fixa i ordning här :)

tror det kommer bli hur jävla bra som helst & jag längtar tills öppning!

 


design,

är så sugen på att göra ny design bara det att jag inte är världsbäst på att fixa den.. sist va det ett himla meck och nu har jag nästan glömt bort allt..
 
får helt enkelt sätta mig ner någon kväll när Nova har somnat, men det får bli en annan kväll. nu är jag alldeles för trött.
 

pannkakssöndag.


mysiga unge..

skulle få sova ut idag men då kom min lilla gos in & såg att jag låg här.. hämtade sin snutte & vällingen för att hoppa upp i sängen och mysa :) nu har mikael hämtat henne så jag gör ett nytt försök att somna om.

 


kvällshumor

när vi kom hem idag vid 8 så bestämde sig Mikael för att börja måla om i hallen, han satte på musik i sina hörlurar & började måla.. jag sitter i soffan och kollar dit då & då. han dansar, skojar & håller på - sista 3 minuterna kommer han fram från sidan som han målat - helt naken! haha fick mig ett gott skratt nu innan läggdags!

mer om denna dagen imon, nu blir det mys i soffan :)


good morning.

denna dagen började här hemma vid 8 då Nova vaknade, hämtade henne från hennes rum så låg vi & mös i våran säng innan vi gick upp och enda sen dess har hon röjt runt här hemma. det finns verkligen inget stopp för henne, hon är så otroligt charmig & gud va jag skrattar åt henne. att denna lilla människa kan vara så medveten & så rolig!
 
jag imponeras städigt av dig min älskade lilla tjej <3


 
 
 
 

 






RSS 2.0