när liten blir stor.

snart är våran lilla tjej 17 månader & dom senaste månaderna har verkligen vart roliga att följa, det händer så himla mycket i utvecklingen & jag imponeras verkligen ständigt av allt hon gör & speciellt allt hon säger och försöker få fram i ord.
 
Nova älskar dockor! dockor är hennes favorit leksak och springer gärna runt här hemma med bebisen på axeln och klappar den på rumpan (som man rapar en bebis) allt har hon självklart lärt sig från hur hannah gör, Novas kusin Maxemilians mamma.. hon sätter alltid sin docka i vagnen, hukar sig över, pussar dockan och säger "heej" sen drar hon iväg med vagnen och gör något nöjt ljud.
 
När jag hämtade henne från dagis häromdagen fick jag höra att hon hade hämtat en docka, gått in i badrummet, satt dockan på pottan gjort kiss ljud, tatt upp dockan lagt den på skötbordet (dom har ett skötbord som är höj och sänkbart) hämtat en blöja i någon låda och försökt få på dockan blöjan, vilket inte gick men då hade en fröken hjälpt henne, sen hade hon tatt dockan gått till handfatet och tvättan händerna på den..
 
min lilla flicka är inte så liten längre, tiden går fort snart kommer hon springa runt här och babbla som aldrig förr, nej säger hon till allt just nu. tänk bara när meningar kommer komma ur hennes mun "nej mamma jag vill inte" "varför, hur, var, vill inte" osv. älskade lilla tös, mamma älskar dig!
 
här är 2 videos tagna för 2-3 månader sen, stolta kusinen.
ingen tvekan om att hon kommer att bli världens bästa storasyster när det väl är dags för syskon!
 
 
 

underbara lördag.

veckan har gått fort, och den har framförallt varit rolig! började på mitt nya jobb i tisdags på ett café som är min pappas har gått upp 5 varje morgon vilket jag inte alls är van vid vilket har resulterat i att jag somnat på soffan vid 9 varje dag, så denna helgen känns extra bra och väldigt uppskattad. jag fick sova till 9 idag och sen hade vi en mysig frukost tillsammans.
 
Nova har precis sovit middag så jag tänkte att vi skulle hoppa in i duschen och sen får vi se vad vi ska hitta på idag, hade velat åka till IKEA för att kolla på nya möbler till hallen som vi målat om (för ett tag sen men vart alldeles för lata och inte köpt nått än).
 
ha en trevlig lördag allesammans!
(blev väckt av mina älsklingar i morse som busade love!.kusin mys.


fina jackor!

har kikat runt länge på fina höst/vinter jackor till Nova (som hon kan använda hemma och inte på dagis), vill ha någon i samma stuk som dessa 2 som jag tyckte va himla fina & såg gosiga ut. tänk ett par snygga tuffa boots och en fin mössa!
 
vill ha till Nova!
 

du gör mig lyckligRSS 2.0