för lat helt enkelt.

första träningspasset avklarat! powerstep - styrka blev det idag, va sjukt kul.. lite svårt att hänga med bara eftersom att jag inte vart på de förut :) men det känns riktigt gött att äntligen skaffat mig ett gymkort, nu har jag inget att skylla på! hemskt att det skulle behöva ta 10 månader innan man fick tummen ur! folk säger "men du har ju faktiskt fått barn" när jag säger att jag måste börja träna och inte stressa.. jag anser att man kan "skylla" på att man fått barn i 2-3 månader sen är det bara att köra, herregud bara för att jag har fått barn så kan ju jag faktiskt åka och träna för de! allt handlar om LATHET, man är för lat blir bara fetare och fetare.. usch nu ska jag fan köra gärnet!


fått tummer ur.

idag har jag äntligen fått tummen ur röven och inskaffat mig en gymkort på life.. första passet körs ikväll! kommer antagligen lida imon på jobbet pga träningsvärk men nu jävlar ska den lilla magen som jag har bort, ligger fortfarande några kilo under min invägningsvikt jag gjorde första gången jag va på Mvc då jag va gravid, bryr mig egentligen inte hur mycket jag väger utan just hur det ser ut.. ska bli tightare är tanken, fastare armar ben mage & verkligen träna min rumpa som blivit typ platt sen jag fick barn...

slutade 2 idag men kom hem till sämsta vädret, ville ju tatt ut Nova så hon fick gunga men får ta det någon annan dag, blåser alldeles för mycket. nu ska jag fixa lite här hemma, har kollat lite på nätet och dessa två tröjor ska in i Novas garderob!


söndag redan?

helgerna går nått så fruktansvärt fort nu när man jobbar, idag är det redan söndag vilket innebär jobb imon hur roligt & skönt det än är att jobba så vill jag ju vara hemma med min tös! igår va min bror & hans tjej här hemma hos oss vi käkade thai mat, godis & chips kollade på frölunda - skandal match! kollade på film & sådär.. planerna för idag? hum, vet inte riktigt vad vi ska hitta på än står just nu & steker pannkakor men ut & ta en promenad får det allt bli idag :)

ha en trevlig söndag!

min älskade goa unge!


härliga lördag!

hade hoppats på sol när jag vaknade förut men icke så jäkla tråkigt eftersom att det är helgerna som man kan hitta på saker tillsammans med sin lilla familj. hade velat åka till slottsskogen men får hoppas att det blir fint väder imon :) det är iallafall lördag vilket innebär inget jobb & att jag får umgås med min familj - Härlig lördag! Nova vaknade kvart i 9 idag så fram tills nu har vi myst & lekt hon är allt en liten busunge våran sessa! mikael ligger fortfarande och sover så tänkte fixa lite frukost till oss så får vi se va vi hittar på idag!

härlig vårdag nu i veckan!


tisdag

sitter i soffan & tar mig en kopp kaffe, mikael är dålig så jag fick stanna hemma från jobbet idag och ta hand om våran prinsessa. så jag tänkte ta en promenad till öppnaförskolan med lilltjejen & vara där så hon får leka med dom andra barnen :) ska även tvätta idag vi har hur mycket tvätt som helst!! så min kära far & hans fru ska passa nova i 2-3 timmar medans vi (jag-mikael är ju sjuk...) tvättar.. nu hör jag att mini me vaknat, ha en topppen dag!


underbart väder!

fasiken vilket gött väder det har vart idag, va ute hela dagen på jobbet kom hem vid kvart över 2 gick upp i lägenheten hämtade mikael & Nova och sen har vi vart ute och promenerat i 2 timmar hur jävla underbart som helst, har till & med haft min tunna vårjacka på mig. hoppas vädret håller i sig nu bara :) nu ska vi käka sen ska jag storstäda lägenheten, ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

<3


image description


@work

jobbar och står i fortfarande, idag är jag faktiskt jätte trött.. måndag brukar ju vara en sån dag! har ju inte direkt vart speciellt drag här inne på bloggen, hoppas på att det kommer snart. men som sagt, inte första tanken på när jag kommer hem från jobbet utan det är ju självklart min underbara dotter & självklart min underbara mikael :) blogg.se appen suger totalt, hade den funkar så hade det kanske kommit upp några fel inlägg här men men.. annars är allt bra, helgen har vart kanon & vi har gjort en massa saker - skriver mer om det sen (hoppas jag) förra helgen va vi på baby & barn mässan va även ute och firade mikael som fyllde 21 år va en kanondag.. Nova har även fått en massa nya kläder & lite nya leksaker får visa bild sen (imon? när jag har tid, haha). nu ska jag fortsätta jobba efter min lilla rast, slutar klockan 2 idag SKÖNT!

just de, om det är någon som vet hur man flyttar ut sido menyn så den inte hänger ihop med inläggen så får ni gärna kommentera och förklara hur man gör, vill ha bredare inlägg :)

här är min älskade tös igår på allum :)

image description







RSS 2.0