stressvecka.

vill egentligen bara ligga på soffan idag känner jag, har vart mycket nu i veckan.. inte alls van vid det. har jobbat varje dag sen stuckit iväg direkt efter jobbet det har vart lägenhetsvisning, anställningsmöte?, handlat, vart och käkat mat hos farmor & idag ska jag iväg på någon typ av hjärt lungräddning på öppnaförskolan (utan Nova) från 6-9.. det orkar man nog efter en arbetsdag 9-17 men det kommer nog vara lärorikt och mycket bra information :) har inte vart så jätte aktivt här på bloggen men har inte så mycket att skriva om egentligen heller känner jag, jobbar hela tiden nu kommer hem leker, busar & myser en massa med min gose. hon har börjar göra så mycket nya saker, helt sjukt blir verkligen ständigt imponerad av henne! får ta och skriva någon dag allt hon börjar göra, nu måste jag ta på mig & gå till bussen..

ha en fortsatt trevlig dag allesammans :)


godmorgon


morgonmys i sängen med min mysiga dotter :)

image description


a good night!

helt underbar natt! fick sova hela natten hoppas dessa 2 dagar som hon vart vaken bara va "2 dåliga nätter" för annars sover hon som sagt jätte bra :) våran duktiga tjej! annars då... jag väcktes klockan 11 av min kärlek då stod godaste frukosten på bordet - Tack bästa! halsen gör ondare än igår men hoppas att det blir bättre under helgen, ska ta en promenad till affären och Apoteket sen nått gott ska inhandlas inför helgen och sen nått för halsen :) ha en kanon dag allesammans

trött tjej somnade i famnen då jag skrev detta inlägg, haha finaste!

image description


tungt huvud.

har sjukt ont i huvudet, är matt, näsan bara rinner & halsen gör ont - stackars mig :( haha eller inte! full rulle är det nog endå här hemma Nova vill leka & busa en massa så man får allt vara pigg och glad endå men det är jag så gärna för mitt lilla hjärtas skull :) vet inte va som hänt med hennes sömn vaknade vid 2 inatt av att hon lekte i sängen? hum.. 2 dagar i rad har hon vaknat nu och hon som brukar sova från 9 på kvällen till typ 9 på morgonen.. vaknar som ett frågetecken och undrar va som händer haha.. men i natt tog jag iallafall bara över henne i våran säng hon rullade runt, satt upp, bankade i sängen & på pappasrygg en stund och sen tillslut somnade hon igen efter sådär 45 min glad va hon iallafall så man kan ju inte annat än att le åt henne och hennes lilla glädjeskrik.. annars har det inte hänt så mycket idag, har ringt runt massa efter lägenhet osv står helt still nu & hoppas verkligen att vi får nått snart.. blir galen av att inte veta!

fint väder är det iallafall ute, så ut och ta en promenad är nått som måste göras idag!

jag & min prinsessa :) august 2011.


kvällsmys



så här ser det ut för mig just nu, samtidigt som jag försöker trötta ut lilltjejen & kollar på sveriges mästerkock.. fick hem dessa 2 tidingar på posten för a några veckor sen men har inte ens öppnat dom än så tänkte ta och läsa dom när tösen min sover :)


new in!




beställde hem 2 par nya skor förra veckan, jag är absolut ingen sån tjej som har mycket skor och absolut inte klackskor.. men dessa kostade bara 139 kr styck - rena kapet ju! & är från nelly.
sen har jag ingenaning om när jag ska använda dom men mina fötter lär ju inte växa mer nu och det kommer alltid komma tillfälle :) jag som älskar blått va illa tvungen att beställa dom (bilder ger ingen rättvisa!!) och svarta vanliga behövs alltid!

om ni också vill köpa skor, kläder, prylar från halvapriset av va dom brukar kosta (märkes bl.a..) så kommentera nedan och skriv eran mejladress så "bjuder" jag in er på denna sidan då båda 2 tjänar på det.

nästan varje dag klockan 12 kommer det nya erbjudanden som ligger uppe i 4 dagar och sen tas dom bort, nu i dagarna kommer ett erbjudande om nespresso maskiner vissa under 500lappen och en sån har jag tänkt skaffa mig!


trötter...

min mor va nyss här och hämtade deras hund som vi passat idag då hunden blivit opererad och kliar sig hela tiden så fick passa henne en stund idag. Nova vaknade vid halv 11 idag helt sjukt men med tanke på hur hon va i natt så är det ganska förståeligt, fick höra av Mikael när han vaknade att han vart uppe med henne i natt vid 2-3 tiden och lekt en timma för hon vaknat hum, inte alls likt våran tjej! som sagt, hoppas på en bättre natt.. hon somnade även igen runt 1 och då passade jag på att sova en stund också, va helt slut då jag inte alls sovit bra i natt och gick upp vid 6 då klockan ringde hade ju tänk jobba men icke sen kunde jag självklart inte somna om. min hals gör ännu ondare än förut och jag har märkt att Nova är lite hostig. hoppas iallafall att det inte blir värre för någon av oss, sjukstuga nu till helgen är nått vi helst vill slippa :)

mitt lilla matvrak i morse <3

image description


har försökt ladda upp detta inlägg på appen i ca en halvtimma men det funkar ju fan inte!
så va nu tvungen att ta fram datorn och skriva det, FETT störande!!


sjuk

hemma från jobbet idag igen, har så fruktansvärt ont i halsen! skulle egentligen jobbat idag då jag va hemma igår och mådde bättre senare under dagen men icke, vaknade upp idag ännu ondare i halsen + lite feber på det.. hoppas bara att Nova klarar sig från att bli sjuk i natt har hon vaknat kanske 20 gånger och gråtit, jag vaknar upp panik varje gång och undrar vad som händer men sen har hon somnat om igen.. vet inte riktigt varför hon brukar ju sova hela natten utan att vakna, hoppas det blir bättre inatt vill ju att mitt hjärta ska sova bra!


min prinsessa <3





jobb

sitter nu på min rast inne hos mami i köket, dagen började inte riktigt som jag hade velat! vaknade för sent, bussen kom inte vilket gjorde att jag kom sent.. men det fanns ju redan personal här så det gjorde inte så mycket. idag slutar jag 4 då ska jag hem och tvätta, kanske inte roligaste alla hjärtans dag men det är la egentligen inte någon speciell dag inte för mig som får så mycket kärlek varje dag :). nä nu ska jag snart jobba igen.
ha en kanon dag allesammans!


måndag

så va det måndag igen! önskar att jag hade fått en ledig dag till med min älskade lilla familj, gud va man uppskattar helgen nu när man börjat jobba, helt sjukt. idag började jag 9 & slutade 17 jobbar fortfarande på dagiset som jag skrivit förut skulle egentligen bara vart där några dagar förr förra veckan men det är en tjej som ska sluta och dom har inte hittat någon ny som kan jobba så jag får vara kvar i en månad känns kanon eftersom mikael inte har fått komma tillbaka till jobbet än. har även vart på en jobbintervju på O'learys vid centralstationen, skulle provjobba men tackade nej då jag hellre ville jobba dag och inte kvällar/helger när jag har min lilltös hemma :). känns fortfarande jätte roligt att jobba & mikael tycker det är roligt men långtråkigt att vara hemma, Nova har även blivit mer pappig sen mikael började vara hemma vilket jag tycker är bra!! dom får ju också en jätte bra kontakt nu, viktigt viktigt!!

Nova somnade vid 8 idag efter en massa bus & lek med mamma, det har hänt så himla mycket under bara dessa tre veckor hon gör en massa nya saker. får skriva mer om det sen/imon. nu ska jag in & duscha!

här kommer en gammal bild på Nova då jag inte hunnit lägga in nya bilder från mobilen till datorn :)
världens vackraste tjej! STOLT mami <3




härliga fredag

phuu vilken vecka! har jobbat alla dagar utan torsdag, är inte alls van vid att jobba så mycket men roligt har det vart, och skönt dessutom att få komma ut lite. hade ju helt klart hellre vart hemma med min gosetös istället men man kan inte få allt.. va ju som sagt lite halvtvungen att börja jobba med tanke på att mikael blev permeterad och inte vart med i a-kassan tillräckligt länge visst vi kunde tatt ut föräldrarledighet båda två men får man jobberbjudande så är man ju helt dum om man inte tackar och tar emot om båda går hemma.. kände ju lite ångest när mikael fick "gå av" jobbet tillsvidare.. men allt löser sig och förhoppningsvis har mikael sitt jobb snart igen :)

har ju inte vart speciellt aktiv här på bloggen dom senaste dagarna/veckorna det har inte blivit så bara. har kommit hem från jobbet och lekt & mys med min prinsessa tills hon somnat för kvällen vilket är vid 8-9 sen har jag vart så trött själv att jag lagt mig på soffan, myst med min kärlek & sen somnat. då har liksom inte bloggen vart nått jag orkat engagera mig i, har tänkt nästan varje dag att "idag ska jag göra några inlägg" men ja så har det ju inte blivit haha :) idag slutade jag vid 5 sen åkte jag,mikael & nova hem till min mamma för taco-mys med familjen min bror & hans tjej va också där så vi åt & spelade lite spel en hel mysig kväll!

nu har jag faktiskt tänkt att mysa med min kärlek & totalsomna på soffan ska verkligen försöka blogga mer nu!
puss på er







RSS 2.0