värkar

går vaknade jag vid 04:20 och hade lite värkar, men inte alls mycket så somnade om efter en timma ungefär sen när jag vaknade vid 10 så drog det igång igen men en aning smärtsammare åkte iallafall in till stan och mötte upp min kusin så vi gick i stan och sen käkade vi på jensens :) värkarna kom och gick hela tiden dom va väldigt täta men inte långdragna och så här höll det på fram och tillbaka fram tills klockan va 4 ungefär. lite scary eftersom att man aldrig har vart med om det förut, och man har ju ingenaning om vad som ska hända men nu har jag fått känna på det och allt gick ju bra, visserligen kommer det va 100 gånger värre när det väl är dags men jag är bara glad att det har börjat dra igång lite smått :) inatt har jag iallafall fått sova hur skönt som helst, utan att vakna och inte kunna somna om :) vaknade vid kvart i 11 och sen gick jag och min kärlek ner och tvättade och sen har vi inte gjort så mycket mer.. kärleken gjorde jätte god thaimat som vi har ätit och nu väntar vi bara på att bb ska börja. nu ska jag käka upp mina isglassar, ciaaao :)


knodden <3

sitter i soffan med min kärlek och myser, kollar på bb och äter en massa gott :) idag har jag och Mikael vart i stan och köpt en kostym till han, efter det åkte vi hem och har bara tatt det lungt. imon kommer min fina kusin nathalie hit från Trollhättan så jag ska möta upp henne istan och sen ska vi kolla runt lite och senare ska jag & älsklingen på 20 års fest :) känner även att jag vill få ut så mycket som möjligt utav helgen och nästa vecka för tror nog att våran sessa längtar så mycket efter oss att hon kanske tittar fram några dagar tidigare än beräknat :) men man vet aldrig, kan ha helt fel men många tror det. jag längtar iallafall efter att få se min lilla knodd <3 det har inte vart så mycket liv där inne på sista tiden antagligen för att hon inte har så mycket plats att röra sig på, har bara känt en hand eller fot eller nått som ”stuckit” ut som man har känt jätte tydligt men dom 2 sista dagarna har hon levt loppan där inne, helt underbart är det iallafall!


sömnlös

goood morning! sitter just nu i sängen och kollar på tv, vaknade 10 över 4 imorse och har inte kunnat somna om sen dess. äsch mig gör det inget, men lite senare hade vart gött att vakna nu ligger jag och väntar på att min älskling ska vakna så jag kan gå upp och börja fixa i lägenheten, men det lär ju ta ett tag han är ju inte den morgonpigga typen.. igår va jag iallafall i ullared med min finaste mami, syster och mammas jobbar kompis plus hennes dotter, trevligt fick köpt en massa och faktiskt inte så mycket onödigt för en gångs skull :) funderar på om jag ska sätta mig i soffan med en kopp the och fortsätta att kolla på första säsongen av true blood för andra gången eller stanna kvar i sängen, det återstår att se. bebis vill iallafall inte sova märker jag <3


baby shower

god kväll !

idag har jag haft den trevligaste dagen på läänge !
och det får jag tacka mina två fina vänner hannah & emily för..
dom hade nämnligen fixat en babyshower till mig och bjudit in en massa av mina vänner
som jag inte alls visste så där stog den ena efter den andra i dörröppningen!
och dom hade även bakat och mamma hade gjort jätte goda piroger plus att min fina syster hade bakat också.
allt va kalas bra, pluus att jag fick en massa fina presenter av mina fina vänner.
mycket ”fina” i dom här meningarna märkte jag men vafan har haft en kanon dag, haha.
fick även en hel låda med massa saker av min bästa pappa och låssasmamma igår!
så jag får tacka ALLA för allt för idag har jag haft den trevligaste dagen på länge som sagt :)

 

imon är det bara 2 veckor kvar till beräknad födsel, heltsjukt.
snart ska jag äntligen få se min älskade lilla prinsessa!
så himla overkligt. <3

 

har iallafall haft en kanon söndag & snart blir den bättre för då kommer min kärlek hem,
tack igen alla ni är Bäst ! kärlek till er <3


söndag

nu börjar det närma sig, bara 3 veckor kvar! helt sjukt va tiden har gått fort.
hela min graviditet har vart jätte bra, inga problem överhuvudtaget
gått upp 8 kg än så länge vilket inte alls är speciellt mycket & det tackar vi för.
inga rygg problem och ja allt har vart kanon verkligen, har världens finaste mage 
som jag garanterat kommer att sakna när den är borta, men innanför ligger ju nått ännu finare.
helt sjukt egentligen att vi ska få en liten bäbis! <3
frågan är bara om vi har fått köpt allt vi behöver, 
köpte iallafall en jätte fin vagn från babyproffsen med 3hjul och dom sa att den va minst lika stabil som en 4 hjuls vagn och att folk säger annat för att dom är oerfarna, och har säkerligen inte haft en 3hjuls vagn själva. skit snygg va den iallafall och passade perfekt för ”stadsmiljö”.
kanon köp & är riktigt nöjd.
tror att vi har allt vi behöver och skulle det va så att vi inte har de så får man ju bara
köpa det i efterhand, inte mer med det.
längtar iallafall !

 

i torsdags va jag & mikael hos hans pappa i uddevalla, jätte trevligt eftersom att vi inte har vart där sen förra året och mycket har ju hänt sen dess. dom va ilallafall jätteglada för allt och tyckte att magen va jätte fin!
sen igår konfirmerades min lillasyster patricia så vi va i kyrkan och sen hem till mami och åt jätte god mat, bara satt på altanen och mös hela dagen..
sen idag åkte jag och älsklingen in till stan för att träffa rickard & hannah, så vi satte oss på chez och åt jätte god oxfilé men potatis gratäng och rostade rotfrukter och en kall cola på det, riktigt gott. sen köpte vi även mjukglass och gick igenom trädgårn.

nuu ska vi bara slappa i soffan!

 

?              

gamla + ny bild <3







RSS 2.0