:)

idag ska jag göra lite inlägg!! så fort jag kommer hem.
det har vart ett par halvtuffa dagar då Nova vart sjuk tror jag,
jätte gnällig har hon iallafall vart. nä vi hörs senare :)

Nova & mormor idag <3

20111229-151642.jpg


kalle anka

sitter och kollar på Kalle anka i väntan på maten :)
God jul allesammans önskar jag & min fina lilla familj <3

20111224-155009.jpg

20111224-155058.jpg


I BILEN

är på väg från sollebrunn nu, ska hem till min kära mami och fira jul :)
kvällen igår va kanon både jag&mikael fick en massa fina saker plus att Nova fick jätte fina saker
(visar bilder så fort tillfälle kommer)
imorse kom marie in och tog nova också så jag & älsklingen fick sova till kvart i 12,
SKÖNT som satan! Nä nu är det varmt, ha en kanon jul alla :)!

20111224-124324.jpg


mini julafton

är hemma hos svärföräldrarna i sollebrunn och firar mini jul, har precis käkat julmat och snart är det bingolotto som gäller :) hoppas på att få vinna en massa pengar men vi får se hur det blir med den saken! igår va jag inne i stan med min lillasyster medans mamma passade Nova, kan ju säga att vi inte va direkt ensamma! men det gick bra och jag fick köpt de sista julklapparna så idag har jag fixat med dagens julklappar och även gjort rocky roads som svärmor ville ha :) nä nu är det jobbigt att skriva från mobilen, ha en kanon kväll allesammans :)

20111223-192327.jpg20111223-193017.jpg

20111223-193336.jpg

20111223-193447.jpg


MINI JULAFTON

är hemma hos svärföräldrarna i sollebrunn och firar mini jul,
har precis käkat julmat och snart är det bingolotto som gäller :)
hoppas på att få vinna en massa pengar men vi får se hur det blir med den saken!
igår va jag inne i stan med min lillasyster medans mamma passade Nova,
kan ju säga att vi inte va direkt ensamma!
men det gick bra och jag fick köpt de sista julklapparna
så idag har jag fixat med dagens julklappar och även gjort rocky roads som svärmor ville ha :)
nä nu är det jobbigt att skriva från mobilen, ha en kanon kväll allesammans :)

20111223-192327.jpg20111223-193017.jpg

20111223-193336.jpg

20111223-193447.jpg


onsdag

Dagen i dag har gått extremt fort! min lillasyster kom hit efter skolan medans jag fixade i ordning mig lekte hon med Nova efter en stund mötte vi upp Emily och åkte in till stan för att få köpt de sista julklapparna jag skulle även hitta nått nytt som jag kan ha på mig på söndag då jag ska ut på krogen för första gången på hur länge som helst 1 år och ca 4 månader! ska bli riktigt kul att dra ut med mina gamla tjejkompisar :) så det ser jag fram emot! men jag vet inte vad jag ska ha på mig men drar in till stan imon igen en snabbis med patricia så passar mamma Nova.

Nova vaknade ju självklart i natt (bara för att jag skrev igår att hon sovit jätte bra 2 nätter i rad!!) men hon ville bara ha nappen som hon tappat, fick ta upp henne i famnen 1min sen somnade hon om. får se hur denna natten blir :) hoppas på det bästa!

 

min gose tös idag <3!

20111221-222533.jpg


ONSDAG

Dagen i dag har gått extremt fort! min lillasyster kom hit efter skolan medans jag fixade i ordning mig lekte hon med Nova efter en stund mötte vi upp Emily och åkte in till stan för att få köpt de sista julklapparna jag skulle även hitta nått nytt som jag kan ha på mig på söndag då jag ska ut på krogen för första gången på hur länge som helst 1 år och ca 4 månader! ska bli riktigt kul att dra ut med mina gamla tjejkompisar :) så det ser jag fram emot! men jag vet inte vad jag ska ha på mig men drar in till stan imon igen en snabbis med patricia så passar mamma Nova.

Nova vaknade ju självklart i natt (bara för att jag skrev igår att hon sovit jätte bra 2 nätter i rad!!) men hon ville bara ha nappen som hon tappat, fick ta upp henne i famnen 1min sen somnade hon om. får se hur denna natten blir :) hoppas på det bästa!

 

min gose tös idag <3!

20111221-222533.jpg


mammas going

Nova har precis somnat.. för natten hoppas jag! hon brukar inte somna såhär ”tidigt” på kvällen utan runt halv 11. men jag har låtit henne vara vaken ett bra tag för att få henne att somna tidigare. hon va jätte trött redan vid halv 9 men då gick jag och gjorde gröt så hon fick äta och sen hoppade jag i badet med henne efter en halv timma-45 minuters badande gick vi upp sen fick hon lite massage med kräm & olja på med pyjamas och sen mys i soffan efter 20 min sov hon :) så det där med att dra ut tiden ska fortsättas med här hemma och bada en stund innan barn ska somna kan jag verkligen rekomendera det tröttar ut dom små liven som satan och sen somnar dom gott! eller iallafall Nova men tror att det är samma för alla barn?! vi gjorde även detta igår och då tog det max 3 min sen somnade hon i min famn!

Våran prinsessa har även sovit 2 hela nätter i rad har hänt någon gång sådär innan men inte 2 dagar i rad, förhoppningsvis fortsätter det såhär!! då har hon alltså somnat halv 11-11 och sen sovit till 7 ätit lite och sen somnat om till 10 ena dagen och 20 över 9 idag :) riktigt skönt kan jag säga!

2011 08 12 (7)

mammas lilla tjej, inte ens 3 månader! <3


julklappar

har ni fått köpt alla era julklappar än? jag fick köpt mina första julklappar i fredags & har lite kvar att köpa men känner mig inte direkt stressad, visst jag är ute lite i sista minuten men det löser sig alltid. har inte så mycket att köpa i år heller, förra året köpte jag en massa massa till Mikael men i år ska jag & mikael inte ens köpa nått till varandra för vi ska köpa en ny Tv efter jul så vi lägger pengarna på den istället så blir ju de som en gemensam julklapp :)

jag har inte önskat mig nått speciellt i år heller pengar till att lägga på Tv/systemkamera och ett par goa tofflor men köpte mig ett par goa strump/tofflor själv häromdagen! vad har ni önskat er i år?


MAMMAS GOING!

Nova har precis somnat.. för natten hoppas jag! hon brukar inte somna såhär ”tidigt” på kvällen utan runt halv 11.
men jag har låtit henne vara vaken ett bra tag för att få henne att somna tidigare. hon va jätte trött redan vid halv 9 men då gick jag och gjorde gröt så hon fick äta och sen hoppade jag i badet med henne efter en halv timma-45 minuters badande gick vi upp sen fick hon lite massage med kräm & olja på med pyjamas och sen mys i soffan efter 20 min sov hon :) så det där med att dra ut tiden ska fortsättas med här hemma och bada en stund innan barn ska somna kan jag verkligen rekomendera det tröttar ut dom små liven som satan och sen somnar dom gott! eller iallafall Nova men tror att det är samma för alla barn?! vi gjorde även detta igår och då tog det max 3 min sen somnade hon i min famn!

Våran prinsessa har även sovit 2 hela nätter i rad har hänt någon gång sådär innan men inte 2 dagar i rad, förhoppningsvis fortsätter det såhär!! då har hon alltså somnat halv 11-11 och sen sovit till 7 ätit lite och sen somnat om till 10 ena dagen och 20 över 9 idag :) riktigt skönt kan jag säga!

2011 08 12 (7)

mammas lilla tjej, inte ens 3 månader! <3


BABYÖPPET

på öppnaförskolan med Nova hon härjar runt som vanligt! alla barnen ligger eller sitter så fint och leker och nova ålar runt och busar, hon ”klättrar” även över kanten i den lilla lekcirkeln hon ligger i, lilla sketonge <3
nu ska vi snart hem och fixa mat tills pappa Mikael kommer hem men först ska vi handla :)

finaste Nova i vagnen :)

20111220-152418.jpg


JULKLAPPAR?

har ni fått köpt alla era julklappar än?
jag fick köpt mina första julklappar i fredags & har lite kvar att köpa
men känner mig inte direkt stressad, visst jag är ute lite i sista minuten
men det löser sig alltid.
har inte så mycket att köpa i år heller, förra året köpte jag en massa massa till Mikael
men i år ska jag & mikael inte ens köpa nått till varandra
för vi ska köpa en ny Tv efter jul så vi lägger pengarna på den istället
så blir ju de som en gemensam julklapp :)

jag har inte önskat mig nått speciellt i år heller
pengar till att lägga på Tv/systemkamera och ett par goa tofflor
men köpte mig ett par goa strump/tofflor själv häromdagen!
vad har ni önskat er i år?


babyöppet

på öppnaförskolan med Nova hon härjar runt som vanligt! alla barnen ligger eller sitter så fint och leker och nova ålar runt och busar, hon ”klättrar” även över kanten i den lilla lekcirkeln hon ligger i, lilla sketonge <3 nu ska vi snart hem och fixa mat tills pappa Mikael kommer hem men först ska vi handla :)

finaste Nova i vagnen :)

20111220-152418.jpg


hoho?

anybody there? yes nu är jag här igen, förhoppningsvis för att fortsätta höhö.. sjukt hur mycket det kan pendla mellan massa inlägg om dagen till noll fantasi och ingen lust alls att blogga.. det har självklart hänt en massa det senaste. nova växer och utvecklas en massa hela tiden roligt som satan :)

just nu håller jag iallafall på att rensa bilder på datan har så sjukt mycket bilder på Nova!! sen är jag så dum så varje gång jag lägger över bilderna från mobilen till datan så tar jag inte bort dom kassa bilderna direkt utan jag lägger allt i en ”ny mapp” och väntar tills den dagen jag rensar. dumma dumma mig! blir så mycket jobbigare nu ju. måste lära mig att varje gång jag lägger över bilder ska jag rensa och sen lägga i rätt mapp så slipper jag krångla med allt detta.

nu ska jag fortsätta skriver mer sen eller imon, lovar :)! har tappat sjuuuukt mycket läsare men endå några som håller sig kvar även fast det inte kommit någon uppdatering, jätte roligt verkligen!

nu måste jag få ordning på bilderna! pusss på er!


..

hoppades på att få vakna upp idag med julkänsla i hela kroppen! med en massa snö utanför men icke. när ska snön komma egentligen, känns ju fortfarande som det skulle vara oktober? bara att man börjat sätta upp ljusstakar, börjat käka lussebullar & dricka julmust. Mikael ville ha julgran i år endå så blir att sätta upp den nu i helgen så kanske julkänslan kommer, snart förhoppningsvis!

ja annars har jag haft en jätte kass natt både Nova & Mikael somnade vid 10 igår jag satt vaken till halv 1 tror jag sen tyckte jag att det va dags att gå in och lägga sig men väl inne i sängen kunde jag verkligen inte somna, fett irriterande ! men när klockan va runt 4 lyckades jag somna, tack för det.. Nova vaknade vid halv 10 så fick endå sova några timmar, tur att våran prinsessa är lika morgontrött som mor sin :) nu ska jag ta och plocka här hemma, hörs sen & ha en trevlig dag allesammans!

 

IMG_4088

bild från igår på min tomtesessa <3


..

hoppades på att få vakna upp idag med julkänsla i hela kroppen!
med en massa snö utanför men icke. när ska snön komma egentligen, känns ju fortfarande som det skulle vara oktober? bara att man börjat sätta upp ljusstakar, börjat käka lussebullar & dricka julmust. Mikael ville ha julgran i år endå så blir att sätta upp den nu i helgen så kanske julkänslan kommer, snart förhoppningsvis!

ja annars har jag haft en jätte kass natt både Nova & Mikael somnade vid 10 igår jag satt vaken till halv 1 tror jag sen tyckte jag att det va dags att gå in och lägga sig men väl inne i sängen kunde jag verkligen inte somna, fett irriterande ! men när klockan va runt 4 lyckades jag somna, tack för det.. Nova vaknade vid halv 10 så fick endå sova några timmar, tur att våran prinsessa är lika morgontrött som mor sin :) nu ska jag ta och plocka här hemma, hörs sen & ha en trevlig dag allesammans!

 

IMG_4088

bild från igår på min tomtesessa <3


FÖRSTA TAND

förra veckan när pappa Mikael kände lite i Novas mun efter någon tand
så hittade han en!
en som håller på att pluppa upp :)
jag trodde först att han skämta men när jag sen kände så va det nått litet vasst där nere.
kanske därför hon vart så grinig det senaste och dregglat en massa.
jag är jätte glad att det nästan tatt 6 månader med tanke på att jag fortfarande ammar
inte lika ofta längre men endå.
har ju hört massa historier om barn som biter osv, aj!
så jag tycker att det är himla skönt att den första kom nu :)

IMG_3943
IMG_3944

biter på lilla fingret, klias säkert i sessans tandkött.
typiskt att bitringen är borta nu när första tanden kommit!


BILDER

här kommer lite bilder från igår :)

dotter & mami <3

IMG_1620

min älskade busiga sessa!
IMG_1622

nova med sin morbror & mormor :)

IMG_3923

nova med bästa morbror <3

IMG_3927


@BABYÖPPET

är på babyöppet/öppnaförskolan med nova,
har precis fikat med lussebullar & te gottgott!
idag är det ju lucia så självklart satte jag på henne en tomtedress imorse :)

min fina <3

20111213-144208.jpg


BADA

ligger just nu och tar mig ett välförtjänt bad,
har gjort i ordning och städat inne på toan :)
igår badade jag & nova, hon tycker att det är jätte kul att bada nu.
hon tyckte inte alls om det förut bara när hon va mindre men sen va det plötsligt inte kul längre och nu är det roligt igen :)
nu ska jag fortsätta njuta!

20111213-202537.jpg


YESTERDAY

va ju på ikea igår med mamma, lillasyster, hannah
min moster + kusiner sen kom min storebror förbi också.
käkade julbord & vi satt där i 2 timmar tror jag.
maten va helt okej faktiskt trodde de skulle va jätte kass mat men ja helt okej.
sen tog vi en liten tur inne på ikea också, fick med mig lite ljus hem ett måste när man är på ikea
blev 3 stora vaniljdoftljus, älskar vanilj ljus!! luktar så gott
sen vanliga värmeljus, sen 2 röda julblommor
så det är jag är resten av alla människor som vart på ikea som har dom nu, haha.
va ju som sagt och kolla på systemkamera också inne på el giganten
skulle åkt till media markt också men det blev för sent
den jag kollade på var…

IMG_3896

fick ingen bild på själva kameran men fotade detta så jag skulle komma ihåg vilken det va haha,
men den va dyr iallafall & den bästa sa dom i affären..
vill man ha en systemkamera så får man ju va beredd på att det kostar också.
men jag vill verkligen ha en så funderar på att köpa :)

annars.. i helgen har det inte hänt allt för mycket
min lillasyster va här i lördags och bakade med mig :)
vi gjorde lussebullar, pepparkakor & rocky roads
första gången jag julbakat utan mamma haha. men allt blev jätte jätte gott!!
annars har jag bara myst med min lilla familj
käkat revben, kollat på film, lekt & myst!

 

nu ska jag göra iordning här hemma
fattar inte hur det kan bli stökigt igen när man plockar och fixar varje dag!
lägger upp bilder från helgen senare idag :)


RÄNNER

har vart på el giganten och kollat på systemkamera, vill verkligen ha en!!
ska till media markt sen och kolla också men först en sväng på Ikea :)

skevt leende!

20111211-135159.jpg

20111211-135215.jpg


ny energi

att åka iväg i onsdags med Mikael & gå på bio va verkligen jätte skönt!
vi va vid Bergakungen 17:50, stog och pratade om vilken vi skulle se
vissa gick vid 7 och så länge orkade vi inte vänta!
Men medans vi stog där så kommer det fram en tjej till oss och frågade om vi skulle på Tintin
och vi svarade att vi funderade på det.. här sa hon då och gav oss 2 biljetter :)
så vi såg Tintin, filmen tyckte jag va helt okej
men jag njöt mest av att bara vara med Mikael själv,
att kunna sitta i samma stol i 1½timma utan att byta bajsblöja eller pausa filmen osv.
vi va utan Nova i ca 4½ timma, jag hann ringa mamma 7 gånger tror jag.
”går allt bra” va det enda jag frågade och allt gick bra
Nova hade vart jätte glad.. som vanligt :)
väl hemma va det himla skönt att bara se Nova
hon log med hela ansiktet när hon såg mig <3 mammas sessa!
efter att mamma & patricia hade åkt hem så tog jag Nova i knät och satte mig i soffan
och hon somnade direkt, trött liten tjej <3

Men jag vill iallafall tacka mamma & patricia för att dom passade Nova!
och jag njöt av varje sekund med Mikael <3!

162596_1765704107526_1386855399_2989272_5734937_n

jag älskar dig <3


NY ENERGI

att åka iväg i onsdags med Mikael & gå på bio va verkligen jätte skönt!
vi va vid Bergakungen 17:50, stog och pratade om vilken vi skulle se
vissa gick vid 7 och så länge orkade vi inte vänta!
Men medans vi stog där så kommer det fram en tjej till oss och frågade om vi skulle på Tintin
och vi svarade att vi funderade på det.. här sa hon då och gav oss 2 biljetter :)
så vi såg Tintin, filmen tyckte jag va helt okej
men jag njöt mest av att bara vara med Mikael själv,
att kunna sitta i samma stol i 1½timma utan att byta bajsblöja eller pausa filmen osv.
vi va utan Nova i ca 4½ timma, jag hann ringa mamma 7 gånger tror jag.
”går allt bra” va det enda jag frågade och allt gick bra
Nova hade vart jätte glad.. som vanligt :)
väl hemma va det himla skönt att bara se Nova
hon log med hela ansiktet när hon såg mig <3 mammas sessa!
efter att mamma & patricia hade åkt hem så tog jag Nova i knät och satte mig i soffan
och hon somnade direkt, trött liten tjej <3

Men jag vill iallafall tacka mamma & patricia för att dom passade Nova!
och jag njöt av varje sekund med Mikael <3!

162596_1765704107526_1386855399_2989272_5734937_n

jag älskar dig <3


bio med älskling

Min plastpappa kom & hämtade Nova för en stund sen..
jag & mikael ska iväg på bio idag
så mormor, plastmorfar & moster ska passa henne :)
känner redan lite panik, haha.
men Nova älskar att vara med mormor & moster så det ska nog gå bra.
kände att det va dags för mig och mikael att göra nått tillsammans
och inte bara vara mamma & pappa utan även kunna åka iväg och
bara vara oss, vi tillsammans han han&jag
tycker att det är viktigt!
så man inte glömmer bort varandra
även fast jag & mikael pussas,kramas,skojar,cpar som vi gör heela tiden
här hemma så behöver vi endå våran egentid :)
så ska bli riktigt mysigt tycker jag allt.

jag har ingenaning om vilken film vi ska bara..
jag vill se breaking dawn men det vill absolut inte Mikael!
så får se vilken det blir
kanske slutar med att vi går på varsin bio?! haha
nädå, vi ska nog kommer överrens om nått :)

en liten Nova, inte ens en månad gammal!
mamma älskar DIG!

IMG_0583

& jag älskar dig min kärlek <3

Thorup iphone 183


BIO MED ÄLSKLINGEN

Min plastpappa kom & hämtade Nova för en stund sen..
jag & mikael ska iväg på bio idag
så mormor, plastmorfar & moster ska passa henne :)
känner redan lite panik, haha.
men Nova älskar att vara med mormor & moster så det ska nog gå bra.
kände att det va dags för mig och mikael att göra nått tillsammans
och inte bara vara mamma & pappa utan även kunna åka iväg och
bara vara oss, vi tillsammans han han&jag
tycker att det är viktigt!
så man inte glömmer bort varandra
även fast jag & mikael pussas,kramas,skojar,cpar som vi gör heela tiden
här hemma så behöver vi endå våran egentid :)
så ska bli riktigt mysigt tycker jag allt.

jag har ingenaning om vilken film vi ska bara..
jag vill se breaking dawn men det vill absolut inte Mikael!
så får se vilken det blir
kanske slutar med att vi går på varsin bio?! haha
nädå, vi ska nog kommer överrens om nått :)

 

en liten Nova, inte ens en månad gammal!
mamma älskar DIG!

IMG_0583

& jag älskar dig min kärlek <3

Thorup iphone 183


julkänsla

julkänslan börjar sakta men säkert krypa fram nu
det snöar just nu för första gången i år, myyys!
imon ska jag ner i källarn och leta fram lite julsaker, har inte fått upp nått ännu
eftersom att vi vart bora hela förra veckan och igår va jag föör trött för att gå ner och hämta upp de
sen funderar jag på om vi ska ga någon gran i år eller skippa det
Nova är ju i full gång här hemma ska hon då fram där och pilla. hum tror inte de.
sen ska vi ju endå inte vara hemma vid jul
men det är fint och mysigt att bara ha granen där, man ska ju faktiskt ha gran under jul
men tror nog att vi skippar det i år..
får nog allt bli lite julbakande i helgen också, mycket som ska göras nu inför jul!
stress stress stress

ljus

(bild lånad från google)
nu ska jag krypa mer brevid min älskade Mikael <3


im back!

som ni alla märkt så har inte bloggen vart i full gång om man säger så..
har inte alls haft lust att skriva, har knappt suttit vid datan heller.
men nu ska jag försöka ändra på detta igen :)

jag, Mikael & Nova bodde ju som sagt i min mamma & plastpappas hus hela förra veckan
men min lillasyster Patricia & hund.
har haft det kanon mysigt och moster Patricia är verkligen SÅ himla duktig med Nova
plus att jag och min kära syster alltid har så roligt tillsammans :)!
Men det va himla skönt att komma hem igår, till sitt egna
Nova har vart extremt krävande och gnällig hela veckan
har ingenaning om va detta beror på, men när vi väl kom hem va allt bra igen
kanske bara inte tyckte om att vara borta?
hemma hos mamma ville hon inte alls leka själv på golvet
inte ens när jag satt med henne, gick bra i 5 min men inte mer
här hemma älskar hon att leka & åla runt på golvet
man kunde inte lägga ner henne i hennes säng (dom har köpt en resesäng till Nova)
här hemma lägger man ner henne och hon somnar direkt.
så det va inte mycket som passade lilla sessa, men som sagt nu är allt bra igen :)

mammas goa sessa, jag älskar dig!

gosi


på öppnaförskolan

är med Nova på öppnaförskolan så hon får leka av sig, hon tycker att det är kanon kul att vara här :)
det sjukaste hände i morse, Nova vaknade halv 1!! helt sjukt, hon har sovit jätte bra hela natten sen vaknade hon vid 7 så tog jag över henne till våran säng så låg vi och mös. Sen efter en halvtimma-timma skulle jag upp och gå på toa och la då över henne i sin säng kommer tillbaka efter max 1 min kommer tillbaka in och då sover hon.. jaha tänkte jag och la mig i sängen för att somna till lite själv, och tänkte att hon skulle vakna och väcka mig efter max en timma igen för hon brukar gå upp vid 9 ajo tjena, jag vaknar och kollar på klockan 12:32, helt sjukt. men det va nog välbehövlig både för mamma och Nova då hon inte alls sovit bra då vi bodde hos mamma förra veckan :)

20111206-142908.jpg


JULKÄNSLA

julkänslan börjar sakta men säkert krypa fram nu
det snöar just nu för första gången i år, myyys!
imon ska jag ner i källarn och leta fram lite julsaker, har inte fått upp nått ännu
eftersom att vi vart bora hela förra veckan och igår va jag föör trött för att gå ner och hämta upp de
sen funderar jag på om vi ska ga någon gran i år eller skippa det
Nova är ju i full gång här hemma ska hon då fram där och pilla. hum tror inte de.
sen ska vi ju endå inte vara hemma vid jul
men det är fint och mysigt att bara ha granen där, man ska ju faktiskt ha gran under jul
men tror nog att vi skippar det i år..
får nog allt bli lite julbakande i helgen också, mycket som ska göras nu inför jul!
stress stress stress

ljus

(bild lånad från google)
nu ska jag krypa mer brevid min älskade Mikael <3


PÅ ÖPPNAFÖRSKOLAN

är med Nova på öppnaförskolan så hon får leka av sig, hon tycker att det är kanon kul att vara här :)
det sjukaste hände i morse, Nova vaknade halv 1!! helt sjukt, hon har sovit jätte bra hela natten sen vaknade hon vid 7 så tog jag över henne till våran säng så låg vi och mös. Sen efter en halvtimma-timma skulle jag upp och gå på toa och la då över henne i sin säng kommer tillbaka efter max 1 min kommer tillbaka in och då sover hon.. jaha tänkte jag och la mig i sängen för att somna till lite själv, och tänkte att hon skulle vakna och väcka mig efter max en timma igen för hon brukar gå upp vid 9 ajo tjena, jag vaknar och kollar på klockan 12:32, helt sjukt. men det va nog välbehövlig både för mamma och Nova då hon inte alls sovit bra då vi bodde hos mamma förra veckan :)

20111206-142908.jpg


IM BACK

som ni alla märkt så har inte bloggen vart i full gång om man säger så..
har inte alls haft lust att skriva, har knappt suttit vid datan heller.
men nu ska jag försöka ändra på detta igen :)

jag, Mikael & Nova bodde ju som sagt i min mamma & plastpappas hus hela förra veckan
men min lillasyster Patricia & hund.
har haft det kanon mysigt och moster Patricia är verkligen SÅ himla duktig med Nova
plus att jag och min kära syster alltid har så roligt tillsammans :)!
Men det va himla skönt att komma hem igår, till sitt egna
Nova har vart extremt krävande och gnällig hela veckan
har ingenaning om va detta beror på, men när vi väl kom hem va allt bra igen
kanske bara inte tyckte om att vara borta?
hemma hos mamma ville hon inte alls leka själv på golvet
inte ens när jag satt med henne, gick bra i 5 min men inte mer
här hemma älskar hon att leka & åla runt på golvet
man kunde inte lägga ner henne i hennes säng (dom har köpt en resesäng till Nova)
här hemma lägger man ner henne och hon somnar direkt.
så det va inte mycket som passade lilla sessa, men som sagt nu är allt bra igen :)

mammas goa sessa, jag älskar dig!

gosiRSS 2.0