home.

nyss hemkommen från en barnfri helg i ullared, väntar nu bara på att min lilla nova ska komma hem från sin farmor, saknar henne!!


image description


onsdag

oj redan onsdag? snart fredag ju! idag har det inte hänt allt för mycket.. jobbade till 4 ungefär, hem & busade lite med underbara dotter och sen stack iväg och tränade body pump - riktigt gött faktiskt :)
när jag kom hem blev det ännu mera bus och en massa mys innan det va dags för Nova att sova, sitter nu i soffan och kollar på Bb ska lägga mig brevid min kärlek!

hoppas ni haft en bra dag :)


image description


bus & lek med mitt hjärta innan det är dag...

img_6205 (MMS)

bus & lek med mitt hjärta innan det är dags för henne att nana :)


allätare

har länge funderat på att köpa ny dammsugare eftersom att Nova hatar den vi har nu, låter för mycket tror jag.. hon börjar iallafall gråta varja gång den sätts på.

men jag behöver tydligen inte köpa ny tycker nova hon går nämnligen och stoppar varenda litet smutskorn hon hittar i munnen, grus som hon hittade i hallen, en pappersbit från min kalender som låg på golvet (nova drog ut papper förut) vitlöks skal som råkade hamna på golvet förut när jag lagade mat and so on.


min lille buse!


stolt mamma!


min vackra underbara dotter, fasiken va jag älskar dig!
lycka rakt igenom.

image description


mobilblogg.....  ute & gungar med mina fav...

img_7688 (MMS)

mobilblogg.....  ute & gungar med mina favoriter :)


mysdag.

har haft en jätte mysig lördag. började med världens sovmorgon jag vaknade kollade på klockan "09:10" okej tänkte jag & kollade till Nova hon sov hur gött som helst, la mig i sängen igen somnade om och vaknade 20 min senare, Nova sov fortfarande la mig i sängen igen och vaknade 10:15 utav att Nova började prassla med täcket i sin säng så jag kollade upp och där ställde hon sig upp och gav mig världens smile haha.

drog iväg till trollhättan med min svärmor där vi handlade mat & kollade i lite affärer, mikael passade på att gå ut & gunga med nova (finns ju inte där vi bor..) vilket är surt som fan! kom hem busade med min gos och sen va det dags för premiärgrillning idag blev en massa mat huur gott som helst. annars har vi inte gjort så mycket idag, käkat tårta, kollat på film (baksmällan) och jag har suttit en del vid datan..

dags att lägga sig snart, men är inte direkt trött efter min sovmorgon... hoppas ni haft en kanon lördag :)



leka i lådor är roligt, en favorit lek fak...

img_6116 (MMS)

leka i lådor är roligt, en favorit lek faktiskt..


hemkommen från trollhättan nu, vi kollade ...

img_7127 (MMS)

hemkommen från trollhättan nu, vi kollade lite i affärerna & handlade en massa mat! ikväll ska vi iallafall vara här (hos mikaels mamma) i sollebrunn grillat står på menyn yummie! nu ska jag gosa med min älskade dotter som jag saknade när jag va iväg :)


om ni undrar va förra inlägget va för nått...

img_5562 (MMS)

om ni undrar va förra inlägget va för nått så testade jag att skicka sms inlägg och det funkade ju uppenbarligen så mer sms inlägg kommer :) eftersom att blogg.se appen funkar... är i Trollhättan med min kära svärmor och ska handla lite för ikväll ska vi fira mikaels lillebror :) nu ska jag hoppa ur bilen, hörs sen!


testning testning 1 2 3

testning testning 1 2 3


onödigt.

har ju ganska länge nu prenumenerat på tidningarna mama & viföräldrar, tidningarna kommer på posten läggs på en bänk och sen ligger dom där tills nästa månad då det kommer nya tidningar som också läggs där.. nu idag ikväll ringde jag och sa min prenumeration. inga mer tidningar för mig tack!


image description


ny familjemedlem...

häromdagen fick nova 2 nya prylar av sin kära mormor.. en micki lära gå vagn och en ior "gunghäst".
lära gå vagnen springer hon runt med här hemma hela tiden men denna lille ior är hon mest och pussar på hela tiden, ska klättra och ta på & som sagt pussa en massa
!
 

& tack till min kära mamma för dom fina sakerna :) 


 


new in

har ju blivit en del nytt till lilltjejen i  storlek 80, här kommer en del nya kläder :)
även lite nytt från USA som min kära bror, pappa & pappas fru köpt.









älskar dom nya nova star baggyjeansen som jag fyndade på baby & barn mässan endast 150 kr
(bilden längst upp till vänster) och självklart den snygga tröjan till. tuff tjej ska ha tuffa kläder ;)




avtryck - tavla

gjorde avtryck av novas fötter för 2-3 månader sen, men så tankspridd som jag är och framförallt GLÖMSK så har jag inte gjort klart det som va tänkt att jag skulle göra med avtrycken, men idag så.. fixade & trixade lite så nu är avtrycken i en ram ska bara få upp den på väggen också, eller nej ganska onödigt med tanke på att vi ska flytta snart men upp på någon hylla ska den allt :) inte finaste avtrycken kanske men blev enda ganska nöjd (förutom att jag va så dum och filade alleles för mycket mellan tårna).. men men nu vet jag det tills nästa gång - inte fila mellan tårna haha..


image description


ledig fredag

det känns helt underbart att vara ledig idag, hela helgen OCH måndag! saknar min lilltjej så himla mycket när jag jobbar så som jag gör, ångest.. men samtidigt är det skönt att jobba och kunna komma hem och ge 210 och bara leka & busa med min tös. vet inte riktigt vad planerna för idag är, får se vad vi hittar på :)

igår va hannah, rickard, min lillasyster malin, amanda & victor hemma hos oss, vi lagade & käkade gör go mat sen spelade vi kort sen deckade jag vid halv 12-12.. nu ska jag iallafall ge nova lunch och fixa iordning oss.


fick den här fina tröjan på posten igår, kostade endast 40 kr. riktigt nöjd

image description







RSS 2.0